T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / TORBALI - Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi

Green & Social StartUps

Green & Social StartUps 

Sevgili öğrenciler ve değerli meslektaşlarımız okulumuzun yürüttüğü  "Green & Social StartUps  (Yeşil ve Sosyal Başlangıçlar)" isimli Erasmus+  projemiz geçtiğimiz Kasım ayında başlamıştır.

Green & Social StartUps projesi, deneyimsel öğrenme ve ekip çalışması yoluyla girişimcilik eğitimini öğretmenin yenilikçi bir yolunu bulmayı amaçlamaktadır. Bu, geleneksel yönden öğretim yaklaşımının, yani öğretmenin öğrencilerin önünde monologlar şeklinde ders verdiği öğretimin yeterli olmadığı ve teorik bilginin pasif özümsenmesi nedeniyle öğrencilerin bilgiyi daha derinden anlamalarına ve yaratıcı bir şekilde kullanmalarına engel olan yaklaşım yerine, radikal olarak farklı bir pedagojik modelin benimsenmesini gerektirir. Bu nedenle, yenilik ve istihdam edilebilirliğe yönelik temel yetkinliklerin geliştirilmesi, Green & Social StartUps projesinin ana yönünü oluşturmaktadır.

Projemiz kapsamında öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve paydaşlarımıza uygulamamız gereken üç ayrı anket mevcuttur. Linkini paylaştığımız anketlere katılmanız bizim için önemlidir. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Öğrenciler İçin

Öğretmenler İçin

Paydaşlar İçin

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.05.2023 - Güncelleme: 23.05.2023 16:15 - Görüntülenme: 171
  Beğen | 0  kişi beğendi